Afbeelding

BioPhar Lifestyle NV zoekt consulenten ‘Als jij straalt, straalt de wereld’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE - BioPhar Lifestyle NV in Zwolle is producent en leverancier van uitsluitend Bio gecertificeerde zelfverzorgingsproducten.
De producten worden verkocht via een online zelfzorgwinkel genaamd Goodcare Shop, die vertegenwoordigd wordt door zelfstandige consulenten uit de regio.

BioPhar Lifestyle NV zoekt maar liefst 500 nieuwe consulenten verspreid over heel Nederland. Via een uniek concept kan de consulent kiezen uit vier varianten van hobbymatig tot een eigen bedrijf.
Eigenaar Roel Leemberg licht toe: ,,Een eerste vereiste is dat onze consulenten zeer actief zijn op social media en met name op Facebook; de tweede vereiste is een ongebreideld enthousiasme om onze producten te delen met de omgeving. In ruil hiervoor ontvangt de consulent een eigen webwinkel gekoppeld aan zijn of haar naam, die aangesloten is op de centrale website van BioPhar, wekelijks informatieve teksten om te plaatsen op
Facebook en uiteraard een goede beloning.”


BIOPHAR LIFESTYLE NV
BioPhar Lifestyle NV importeert van een eigen corporatie in Marokko het zogenaamde ‘goud van Marokko’ ofwel Arganolie. Deze olie is afkomstig van de noten van de Arganboom en heeft een bewezen heilzame werking. De olie wordt gebruikt in huidverzorgingsproducten en in natuurzuivere zelfzorgsuppleties. ,,Onze filosofie voor wat betreft onze huidverzorgingsproducten is ‘Als jij straalt, straalt de wereld’. De wereld een stukje beter maken, begint bij de zorg voor je zelf. Aan al onze producten worden de hoogste kwaliteitseisen gesteld, bovendien zijn ze Europees gecertificeerd. Ons Arganolie assortiment is in 2015 zelfs winnaar geworden van de World Quality Commitment Award. Een belangrijke erkenning, want er is veel geknoei in de wereld van de Arganolie.”
Leemberg vervolgt: ,,Wij gaan daarnaast uit van het principe ‘Wat je op je huid smeert, moet ook eetbaar zijn. Onze Arganolie wordt verwerkt in capsules, waarvan de meesten een claim hebben, zoals bijvoorbeeld CholesXtera dat een verlagend effect heeft op het cholesterolgehalte. Het zijn eerlijke, zuivere en veilige producten.”


CONSULENTEN
Maandelijks ontvangt de con-sulent 20 tot 30% van de eigen omzet als commissie. ,,Je hoeft niet te investeren, maar enkel je eigen shop te beheren. Voorraadbeheer, opslag, verpakken en verzending neemt BioPhar Lifestyle NV voor rekening. Je kunt kiezen om te starten als Publisher zonder KvK-inschrijving, als Publisher/Ambassadeur, die werkt via de KOR (Kleine Ondernemings Regeling), als Publisher/Ambassadeur/Distributeur, die ook zorgt voor werving van eigen sub- Publishers of als Professional Publisher/Shop Owner, die naast een eigen bedrijf een tweede bedrijf start binnen de Goodcare formule.”


Wie interesse heeft om consulent te worden kan een informatiemap aanvragen via www.goodcareshop.nl/informatiemap. Alle producten
variërend van een complete Arganlijn tot natuurzuivere zelf- zorgsuppleties, waaronder CBD- olie en CBD-pasta zijn te koop via www.goodcareshop.nl of www.zelfzorgmagazine.nl.

BioPhar Lifestyle NV, Baileystraat 2, Zwolle.
Info: 085-7920167, www.BioPharlifestyle.nl