Afbeelding

Cosmetisch Instituut Dauvillier is geboren!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Met de start van het nieuwe jaar is het voor mij ook een heel nieuw begin geworden! Altijd heb ik al geweten dat ik ooit mijn eigen bedrijf wilde gaan starten. Mijn eigen onderneming, mijn eigen schoonheidssalon. Deze droom is met ingang van 1 januari 2017 werkelijkheid geworden!

Ik ben Nathalie Dauvillier en ik ben 22 jaar oud. Ik ben afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste. Na mijn MBO opleiding ben ik mij verder gaan specialiseren en ontwikkelen door middel van trainingen, cursussen en lezingen. Ik beheers de specialisaties: acne, elektrisch ontharen, bindweefselmassage, zuurstoftherapie, LPG Endermologie, microneedling therapie, suppletie Nutricosmetics en beheers de certificaten van vele cosmeticamerken. Daarnaast ben ik ANBOS gecertificeerd. Naast het vergaren van theoretische kennis ben ik de praktijk in gegaan. Ik heb meerdere jaren werkervaring opgedaan in meerdere salons. Uiteraard ben je nooit uitgeleerd en ben ik van plan in de toekomst (naast het behouden en bijscholen van mijn huidige opleidingen) weer nieuwe behandelingen te leren en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen.

Een aantal jaar geleden ben ik gaan werken bij ‘’Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof’’ in Dronten-West. Haar naam en professionaliteit zijn algeheel bekend. Al 22 jaar ontvangt zij dagelijks patiënten met uiteenlopende huidproblemen en behandelt zij deze met succes. Mirjam Stoof en ik zijn samen tot het besluit gekomen dat ik haar cosmetisch instituut over neem en voort ga zetten. Mirjam heeft na vele succesvolle jaren besloten om het stokje over te dragen aan mij. En daarmee start ik per 1 januari 2017 mijn eigen bedrijf.

Vanaf januari 2017 verandert de naam in Cosmetisch Instituut Dauvillier. Een andere naam, maar met voor de klanten eenzelfde gezicht, dezelfde hoogwaardige producten, dezelfde kwaliteitsgerichte apparatuur, dezelfde behandelingen en op dezelfde locatie.

Onze praktijk is gespecialiseerd in verschillende huidziektes en aandoeningen. Al jaren staan wij samen garant voor kwaliteit en resultaat in ons instituut en dit wil ik zeker blijven waarborgen. Samen met de cliënt wordt er een passend behandelplan gemaakt. Dit behandelplan bestaat niet alleen uit een behandeling in onze praktijk. Ook kijken wij naar de leefstijl, geven we voedingsadviezen, zo nodig suppletie advies en bijpassende thuisproducten.

Hiervoor beschikken wij ook over de daarbij behorende AGB-codes, waardoor cliënt zijn of haar behandeling mogelijk vergoed kan krijgen via de zorgverzekering (afhankelijk van de polis).

Wij behandelen alle soorten acne op elke plek op het lichaam, (acne)littekens, eczeem, problemen omtrent haargroei, rosacea, couperose, steelwratjes, lijntjes en diepere rimpels, een rokershuid, bloedblaartjes, striae, cellulitis, kalk- en schimmelnagels en pigmentvlekken.

Graag tot ziens bij Cosmetisch Instituut Dauvillier!

Met hartelijke groet,

Nathalie Dauvillier

Het Spaarne 45

8253 PE Dronten

www.instituutdauvillier.nl

Info@instituutdauvillier.nl

0321 – 769 061

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37