Vlnr: voorzitter Westenberg
Vlnr: voorzitter Westenberg

WVF door met trainer Visscher

· leestijd 1 minuut Sport

ZWOLLE - WVF heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Herben Visscher over een contract voor het volgende seizoen.

Visscher, afkomstig van IJVV, is bezig aan zijn eerste seizoen bij WVF en de samenwerking tussen de hoofdtrainer, staf, spelersgroep, hoofdbestuur en technische commissie verloopt goed. Er is een goede klik tussen spelers en er wordt plezier uitgestraald. Dit geeft de nodige vertrouwen en verwachtingen voor de tweede seizoenshelft. WVF begon moeizaam aan het seizoen, maar vestigde zich na een sterke serie in de middenmoot/subtop van de tweede klasse H.

"In het eerste elftal van WVF krijgen jeugdige spelers voldoende kansen en veel vertrouwen en dat sluit aan bij het beleid van de vereniging. Met Herben Visscher verwacht WVF de komende anderhalf jaar een goede fundament voor een succesvolle toekomst te leggen", aldus tc-lid Roy Dusink.

Visscher: "WVF is een fijne club om te werken. De randvoorwaarden zijn goed en er is een gezonde ambitie die past bij de vereniging. Ik werk samen met een goede, hechte staf en een talentvolle, gretige groep. In mijn rol als coach van het elftal onder 23 jaar ervaar ik ook de potentie binnen de club. Ik heb er dan ook veel zin in om met de huidige groep en staf de ingeslagen weg verder vorm te geven en de doorstroming vanuit de jeugdafdeling in de praktijk vorm te geven. We hebben met elkaar nog veel te doen om met de potentie die binnen de club aanwezig is de ambities waar te maken. Daar maak ik heel graag deel van uit."

Freddy Eikelboom, voorzitter van de tc, noemt Visscher en assistent Jeroen van Leeuwen een goed tandem. "Ze hebben oog hebben voor de talenten uit eigen gelederen en geven onze eigen jeugdspelers kansen om zich te ontwikkelen. We hebben een goede en talentvolle jeugdafdeling bij WVF die goed presteert op hoofdklasse-niveau. Hiermee kunnen wij ons streven om met minimaal zeventig procent eigen jeugd in het eerste elftal realiseren. Dat is iets om trots op te zijn", aldus Eikelboom.

Op het moment voor zijn herstel haatte hij zichzelf. "Mijn leven was toen een neerwaartse spiraal naar de hel."
Ruben Runhaar debuteert met autobiografie 'Lieve klootzak' Algemeen 22 apr, 12:17
Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18