Afbeelding
Erik-Jan Berends

Biologische producten thuisbezorgd via SuperBuddy

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Gezond en biologisch eten én alle producten hiervoor binnen twee uur thuisbezorgd krijgen. Het kan voortaan voor de klanten van Ekoplaza die hun boodschappen via SuperBuddy bestellen. Geen ingewikkelde pakketten of abonnementen, maar gewoon de boodschappen zoals jij ze zelf ook zou doen.

Superbuddy en Ekoplaza zijn afgelopen zomer begonnen met een proef. “Klanten die druk zijn, slecht ter been zijn of geen biologische supermarkt in de buurt hebben, kunnen via de webshop eenvoudig hun artikelen bestellen. Ze bepalen hun bezorgmoment, rekenen af met iDeal en, indien gewenst, binnen twee uur worden de boodschappen thuis of op het werk bezorgd”, legt Tim van den Heuvel, oprichter van SuperBuddy, uit.

Dat concept past heel goed bij Ekoplaza, vindt bedrijfsleider Hans van der Velde. “Ekoplaza is een biologische supermarkt met als doel een zo compleet mogelijk assortiment biologische producten heel bereikbaar te maken. We proberen de prijzen laag te houden, zonder dat het ten koste gaat van de producent. SuperBuddy helpt ons de biologische producten nog bereikbaarder te maken voor onze klanten.”

Met de knalgroene en elektrische bakfietsen is SuperBuddy snel, wendbaar en milieuvriendelijk. “Onze ervaringen zijn heel positief”, vervolgt Van den Heuvel. “We zien ook dat het gedrag van klanten verandert. Er worden steeds meer verse producten besteld, waardoor we vaker heen en weer fietsen. Als een product op is, nemen we altijd contact op met de klant zodat we een alternatief product kunnen meenemen.” SuperBuddy is een platform ontstaan in Zwolle en biedt naast gemak door het bezorgen van boodschappen, ook bijbanen aan inwoners die willen bijverdienen door graag andere mensen helpen.

Ekoplaza

Vechtstraat 50

8021 AX Zwolle

(038) 455 12 12

www.superbuddy.nl/ekoplaza