Afbeelding

Elite Transformation streeft naar de beste versie van jezelf

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Persoonlijk en exclusief trainen met een Elite trainer? Danny van Brussel maakt het mogelijk met Elite Transformation. ”De beste versie van jezelf neerzetten, een nieuwe Jij 2.0.”

Met twaalf jaar (en meer dan vijfduizend uur) ervaring als Elite trainer weet Van Brussel waarover hij praat. “Elite Transformation is de nieuwe jij! Wij noemen dat Jij 2.0”, vertelt hij. “Niet alleen de diverse fysieke trainingen spelen een rol maar zeker, gezien de huidige tijd waarin wij leven, ook de mentale kant. Mindfulness is dan ook een groot onderdeel van het programma.”

Het programma is opgezet voor dertigplussers, vervolgt Van Brussel. “De reden is heel simpel: dertigplussers geven vaker meer prioriteit aan hun gezondheid. Ze kunnen mij 24 uur per dag raadplegen en daarmee commit ik mijn tijd aan hen en dat is nu net waarin het verschil zit tussen een personal trainer en Elite Transformation.”

Aan de hand van de nieuwste technieken worden hartslag, beweging, rust en voeding bijgehouden. Van Brussel: “Smoesjes zijn daardoor verleden tijd. Wie voor een lichaams-transformatie kiest, kiest bewust voor een blijvende oplossing. Drie maanden zijn minimaal nodig om gedrag te veranderen in gewoontes. Voor diegenen die ‘echt’ willen is er een twaalf maanden transformatie. Jouw doelen worden samengesteld, maar het sleutelwoord is commitment. Als Elite Trainer is het mijn taak om het beste uit jou te halen. Structuur, continuïteit en flexibiliteit zijn nodig en daarom is het programma van Elite Transformation niet voor iedereen geschikt.” Wie de eerste stappen wil zetten, kan terecht op www.elitetransformation.nl. Daar staan een gratis e-book en motivatievideo’s als ook het aanmeldingsformulier.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59