Afbeelding

Fitland investeert in nieuwe fitnessapparatuur

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Fitland heeft geïnvesteerd in haar vrije fitnessruimte door meerdere nieuwe apparaten en racks van het fitnessmerk Matrix aan te schaffen.

Met deze investering wil Fitland haar leden nog meer mogelijkheden bieden om functioneel en resultaatgericht te trainen. Fitland ontwikkelde in 2016 een baanbrekend trainingsconcept waarin leden in twaalf maanden tijd alle oefeningen en trainingsmethodes aanleren om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan en om hun doelen te behalen. Fitland noemt dit de Real Fitness Journey. Deze oefeningen en methodes zijn volledig afgestemd op de doelstelling van het lid en staan in een vaste jaarplanning. Aan het eind van de eerste maand helpt een instructeur om een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen en trainingstechnieken te combineren.

Het allermooiste aan deze Real Fitness Journey? Het is kosteloos voor Fitland-leden én niet gebonden aan een contractperiode. Leden kunnen kiezen uit de Journeys: Strength (sterker worden en het vergroten van spiermassa), Sport (sport specifiek, doel- en resultaatgericht trainen), Shape (afvallen, strakker en fitter worden) of Starter (starten met fitness, revalideren en fitter worden).

Bij Fitland staat trainingsresultaat centraal. Daarom kunnen sporters bij Fitland zelf bepalen wanneer ze opzeggen. Geen resultaat? Men zit nergens aan vast. Om trainen bij Fitland nog laagdrempeliger te maken, sporten nieuwe leden bij inschrijving vóór 16 januari zelfs vrij opzegbaar mét 30 procent korting.
Voor overige tarieven, inschrijven en meer informatie kan men terecht op de website, telefonisch contact opnemen of de Fitland-vestigingen in Zwolle bezoeken.

Fitland Zwolle Stadion

Stadionplein 16

(038) 455 09 66

zwolle.stadion@fitland.nl


Fitland Zwolle Stadshagen

Overtoom 1

(038) 420 42 25

zwolle.stadshagen@fitland.nl