Afbeelding

Lopers Company Zwolle viert tweejarig bestaan met kortingsweek

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is op 15 januari precies twee jaar geleden dat hardloopspeciaalzaak Lopers Company Zwolle aan het Gasthuisplein de deuren opende. Reden voor eigenaren Peter Jansen en Erick Borger om klanten van 9 tot en met 14 januari 25 procent korting te geven op het hele assortiment, met uitzondering van horloges.

“We zijn helemaal vanaf nul begonnen met het idee de beste zaak met het beste advies neer te zetten. En wij zijn best trots als we zien hoe we er nu voor staan”, vertelt Jansen. “Belangrijk was en is om zo laagdrempelig en benaderbaar mogelijk te zijn. Je ziet toch nog dat beginnende lopers soms schroom hebben om binnen te lopen. Ze denken dat een zaak als deze alleen voor fanatieke hardlopers is. Die drempel proberen we hier weg te halen.” Een middel daarvoor is de ‘ontmoetingstafel’ waar klanten rustig een kop koffie kunnen drinken en wat kunnen bijpraten, bijvoorbeeld over gemaakte ‘loopjes’. Jansen: “Ze moeten niet de verplichting voelen om wat te kopen. We zijn niet zo van de harde verkoop. Verkoop volgt het advies.”

De speciaalzaak heeft verder een eigen JEP (Jan, Erick en Peter) Running School. De groep telt inmiddels zo’n 35 leden en traint iedere woensdag- en zondagmorgen. Ook de personeelsleden Ben van Boven en Ria Jansen zijn fervente hardlopers. Verder sponsort Lopers Company Zwolle Bertold Berger, Hellen de Vries en aanstormend talent Sander Kloosterziel als ook de BB Lopers, TV Triade, de Zwolse Halve Marathon, de 10 Engelse Mijlen van Zwolle-Zuid en de Salverda Berkumloop.

Lopers Company Zwolle

Gasthuisplein 2

8011 SC Zwolle

(038) 457 94 43

loperscompany.nl/stores/Zwolle

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37