Afbeelding

Zwolse Kennis Kwis in Theater de Spiegel

Algemeen

BINNENSTAD - Deelnemers aan de Zwolse Kennis Kwis op donderdag 9 februari in de Stentor foyer van Theater de Spiegel krijgen de kans om eindelijk antwoord te krijgen op die prangende vraag: ‘Hoe Zwols ben ik nou eigenlijk?’

Koperen Kees presenteert de kwis, samen met diverse Zwolse partners. Het Robin Eenkhoorn Trio verzorgt de muzikale omlijsting. Weekblad de Swollenaer is de trotste mediapartner van de Zwolse Kennis Kwis.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: meedoen@zwolsekenniskwis.nl, Voor vragen en andere zaken staat het e-mailadres info@zwolsekenniskwis.nl open. Inschrijven kan per team of individueel. Vul bij een groep eventueel een groepsnaam in bij 'naam' en geef aantal

personen aan. Per vijf deelnemers zijn de kosten 25 euro. Individueel aanmelden kan ook. De organisatie formeert op de avond zelf een aantal groepjes. Last minute aan de deur aanmelden kan ook, met het risico dat de kwis is uitverkocht.

De zaal gaat open om 19.30 uur; de avond begint om 20.15 uur. De entree bedraagt 5 euro, inclusief één kopje koffie of thee. De presentatie is in handen van Sander Dol en Michael Kroegman Drankjes gedurende de avond zijn voor eigen rekening.