‘De gezondste start van het jaar’ begint bij de G&W GezondheidsWinkel

Partnerbijdrages

Wat is er nou fijner dan 2017 gezond te beginnen met 50 procent korting op het tweede product? Gezond & Wel geeft niet alleen korting op hetzelfde product: alle combinaties zijn mogelijk.

De G&W-folder staat boordevol met toppers uit het assortiment. Op al deze producten geldt de actie ‘tweede voor de halve prijs’, zoals G&W Zongedroogde Abrikozen, Cbd+ Olie, Annique Rooibosthee of Naproz Thermo Slaapsokken. Rooibosthee en slaapsokken kunnen een welkome combinatie in deze koude dagen zijn. De ‘tweede voor de halve prijs’ -actie geldt op het gehele assortiment van Bloem, Naturtint-, Tints of Nature, Hair Wonder, Colour Care, Gezond & Wel voedingssupplementen, alviana, Footmed, it’s Amazing, Boerjan en Michel Merlet. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn alle Gezond & Wel magnesiumproducten, G&W Dode Zeezoutproducten en alle it’s Pure uitwendige producten ook tweede voor de halve prijs. Zo is het tweede flesje CBD+ Olie 10 ml. afgeprijsd van 19,99 naar 9,99 euro en de tweede kilozak G&W Ongezwavelde Abrikozen is in plaats van 7,95 euro nu voor de halve prijs 3,97 euro. Kortom, een wél zeer voordelig begin van het jaar.

Kom langs bij de G&W Gezondheidswinkel Zwolle aan de Vispoortenplas 2 en GezondheidsDrogist Schuttelaar aan de Luttekestraat 23, vraag naar de folder en profiteer van het tweede product voor de halve prijs. Kijk voor meer informatie op www.gezondheidswinkel.nl.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 21 uur geleden