Afbeelding

Zwolle is bekend met Keukensjop.nl

Partnerbijdrages

Keukensjop.nl biedt voordelige all-in systeemkeukens voor het kleinst denkbare budget. In de showroom aan de Eiffelstraat wordt momenteel plaats gemaakt voor de 2017 modellen. Daarom gaan de keukens uit modeljaar 2016 momenteel tegen weggeefprijzen weg.

Klanten van Keukensjop.nl kunnen rekenen op mooie keukens tegen scherpe prijzen en een snelle en goede service. De all-in systeemkeukens zijn inclusief apparatuur en kunnen geheel naar de wensen van de klant worden aangepast. Alle merken apparatuur zijn leverbaar als ook een grote variatie aan werkbladen. Verder is er veel keuze in kleuren en maatvoeringen. De unieke all-in systeemkeukens zijn uitgebreider dan ooit tevoren en nergens voordeliger. Ook de keuze aan apparatuur en merken is nog weer groter dan voorheen.

In de eigen werkplaats worden maatwerkaanpassingen tegen scherpe, minimale kosten verricht. Zowel verkoop, montage, transport, het opmeten, leidingwerk, stucwerk en het demonteren en afvoeren van de oude keuken houdt Keukensjop.nl allemaal in eigen hand.

Keukensjop.nl ontzorgt haar klanten. De zaak heeft een uitgebreide website waar klanten zich uitgebreid kunnen oriënteren. Uiteraard kan men de nieuwste modellen met eigen ogen bekijken in de aantrekkelijk ingerichte showroom. De openingstijden van Keukensjop.nl zijn beperkt. Daardoor blijven de kosten laag en dat komt de klant weer ten goede. Keukensjop.nl is elke zaterdag geopend vanaf 9.00 uur. Door de week is de showroom op afspraak te bezoeken. Keukensjop.nl is een onderdeel van Van der Kolk Interieurbouw.


Keukensjop.nl

Eiffelstraat 40

8013 RT Zwolle

06-512 870 60