Landstede MBO houdt Open Huis in januari

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Iedereen die interesse heeft in een (vervolg)studie kan zich op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari weer uitgebreid laten informeren bij Landstede. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari kunnen geïnteresseerden terecht op de verschillende locaties in Zwolle.

Het Open Huis is op donderdag 26 januari in Harderwijk, bij de sub-locaties in Dronten en Lelystad en in Raalte. Bezoekers vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Voor wie het moeilijk vindt om een vervolgopleiding te kiezen en denkt wel wat extra hulp te kunnen gebruiken, kan een afspraak met één van de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO.

Gewijzigd

In Harderwijk kunnen studenten vanaf schooljaar 2017-2018 bij Sport & Bewegen kiezen voor uitstroomprofielen. Ook is het nu zo dat studenten na het tweede jaar, Sport & Bewegen in Zwolle moeten vervolgen. Vanaf volgend jaar is het mogelijk om de opleiding op niveau 3 en 4 in Harderwijk af te ronden.

Locaties

De volgende locaties zijn op vrijdag en zaterdag 27 en 28 januari geopend:

Landstede MBO Zwolle

- Assendorperdijk 31, Assendorperdijk 55, Dokterspad 2, Fuchsiastraat 1, Stadionplein 12, Ossenkamp 5 en Rechterland 1

De volgende locaties zijn op donderdag 26 januari geopend:

Landstede MBO Harderwijk

- Westeinde 33, Mecklenburglaan 3 en Parkweg 4b (De Sypel)

- Lelystad, Het Ravelijn 1

- Dronten, Het Perron, De Arend 4

Landstede MBO Raalte

- Zwolsestraat 63a

Diverse opleidingen zijn tijdens de kerstvakantie verhuisd naar een andere locatie. Ook voor bezoekers die in november al zijn geweest bij een Open Huis, is dit een goed moment om een kijkje te nemen.

Meer info

Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op www.landstedembo.nl. Hier kan men zich ook aanmelden. Bel voor informatie of een afspraak met de studieloopbaanadviseurs met het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen gisteren
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 22 apr, 17:02
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 22 apr, 15:16