Afbeelding

InktXpress onderdeel van Flexariaat

Partnerbijdrages

Per 1 januari is InktXpress onderdeel van Flexariaat. InktXpress biedt alternatieve printertoners van hoge kwaliteit, die een stuk voordeliger zijn dan de originelen. Met de overname van InktXpress hoopt Flexariaat haar secretariële services verder uit te breiden.

Leontien Voorsluijs vertelt: “InktXpress vormt een mooie aanvulling op Flexariaat. Ik kan zo extra service bieden aan mijn bestaande klanten, maar ook aan nieuwe klanten. Met de toners van InktXpress kunnen ze aanzienlijk op de kantoorkosten besparen.”

Volgens Leontien doen de toners niet onder voor de duurdere merken: “Natuurlijk zijn er veel slechte alternatieven op de markt, maar de toners van InktXpress zijn uitgebreid in de praktijk getest en worden al jarenlang probleemloos door veel ondernemers gebruikt.”

De toners van InktXpress worden alleen via de webshop www.inktxpress.nl verkocht. Indien gewenst kunnen lokale ondernemers wel Pand22 te Zwartsluis als afleveradres opgeven en de bestelling tijdens vaste openingstijden ophalen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, betekent de volgende dag in huis.

Afbeelding
Verdachte van poging doodslag met mes in Zwolle blijft vastzitten Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking leidt tot tweehonderd nieuwe woningen in Zwolle Algemeen gisteren
Afbeelding
Thorbecke Scholengemeenschap wint prijs voor beste pitch bij Technasium Brandweer Award Algemeen 18 apr, 16:27