Eetatelier Prosit! gaat aan de kook

Partnerbijdrages

Eetatelier Prosit! kookt vanaf 2 februari elke donderdag in Zwolle volgens de kPNI. Met een knipoog naar Weston Price wordt ook bottensoep naast andere soep geserveerd.

De gerechtenkaart kent bij voorkeur biologische vis- en vleesgerechten met streekgroenten en bijpassende verrassende biologische wijnen. De opening van het eetatelier is op donderdag 2 februari van 16.00 tot 19.00 uur. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor een impressie van de gerechtenkaart na aanmelding op eten@eetatelierprosit.nl. “We hebben lange tafels, dus u eet nooit alleen”, meldt Prosit! Eetatelier Prosit! is er elke donderdag bij Happen op de eerste etage bij 101 Winkels aan de Nieuwstraat 100 in de Zwolse binnenstad. De openingstijden zijn van 10.00 tot 21.30 uur. De keuken sluit om 20.30 uur.

“Klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI) is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde regeneratieve therapie”, aldus chef Rick Huiskamp orthomoleculair kPNI therapeut Marianne Bulder. “Voeding, beweging, je geschiedenis – soms tot generaties terug – komen aan bod voor optimale gezondheid. Wij kozen onze leveranciers vanwege hun respect voor de aarde en natuurlijke behoeften van hun ‘product’. Dus: geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, kunstmest, hormonen of preventief geneesmiddelengebruik. Da’s goed om te weten en gezond om te eten.”

Huiskamp en Bulder laten hun gasten weten en lekker eten volgens de kPNI. Gedreven door hun liefde voor elkaar, lekker eten, drinken en het leven in al zijn vormen werd Eetatelier Prosit! door de vraag van cliënten van Prosit! (www.praktijkprosit.nl) een feit.

Prosit! Op uw gezondheid.