Afbeelding

Tijs Oogmode: een lust voor het oog

Partnerbijdrages

Na het passeren van de Sassenpoort openbaart zich een fraaie winkelstraat in Zwolle. Kleine speciaalzaken met interesse voor de bezoekers en aanbod voor jong en oud. Sinds zaterdag 14 januari is hier een brilboetiek bij gekomen: Tijs Oogmode aan de Sassenstraat 39a.

Eigenaar van deze smaakvolle optiekzaak is Tijs van Hal, die na een aantal jaren elders gewerkt en gewoond te hebben, is teruggekeerd naar de stad waar hij opgroeide. Met zijn visie op stijl- en smaakvol brillen dragen en zijn specialisatie in een aantal exclusieve merken, zoals Mykita Berlin en Garrett Leight California, is Tijs Oogmode een toevoeging voor de Zwolse binnenstad.

De sfeer in de winkel is ontspannen en de brillen liggen huiselijk gepresenteerd. Gastvrijheid en smaak komen ook terug in de kwaliteit van koffie en thee. Tijs is een zoon van Gudo, die met Gudo Oogmode al vijftien jaar in Hattem resideert. De samenwerking brengt een verbreding van exclusieve merken in de regio Zwolle. Ook zal op koopzondag de middag geregeld feestelijk worden aangekleed.

Winkels, zoals in dit deel van de Sassenstraat, vormen een community. Samen met verzorgde en gezellige horeca wordt Zwolle er steeds fraaier op. Met een nieuw gezicht als dat van Tijs is het optimisme van jeugdige ondernemers duidelijk zichtbaar. Winkels die overal gevonden zouden kunnen worden, van Antwerpen tot New York en van Zwolle tot Londen.

Wees welkom bij Tijs Oogmode op nummer 39a. Kijk voor meer informatie op www.tijsoogmode.nl.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 7 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 11 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 20 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 23 uur geleden