Afbeelding

Boeklancering ‘Mooi van draad’ bij Rits in op de Handwerkbeurs

Partnerbijdrages

Onder de naam ‘Mooi van draad’ maakt de Zwolse ontwerpster en auteur Nienke Landman kleurrijke haak- en breipatronen met een knipoog naar vroeger. Het boek wordt op zaterdag 4 februari feestelijk gelanceerd bij Rits in aan de Assendorperstraat 105 in Zwolle.

Omstreeks 14.00 uur wordt het boek, met de mooiste handwerkprojecten in kleur en structuur: haken, breien en borduren, feestelijk overhandigd aan de auteur. Natuurlijk zijn ook de projecten uit haar boek daar te bewonderen en signeert Nienke haar boek.

In het boek, uitgegeven door Forte Creatief, laat Nienke zien welke prachtige werkstukken je kunt maken door kleur en structuursteken met elkaar te combineren: haak een reliëfdekentje in pittig pastel, borduur kabelbreiwerk met bloemetjes of haak een vrolijke pannenlap. “‘Mooi van draad’ staat bomvol grote en kleine ontwerpen in retrostijl, compleet met duidelijke tekeningen en veel stap-voor-stapfoto’s. Het is een sfeervol boek dat je eerst genietend doorbladert om daarna met je favoriete mode- of woonproject aan de slag te gaan. Voor zowel beginnende als meer ervaren handwerksters heeft ‘Mooi van draad’ inspirerende patronen waar je direct aan wilt beginnen”, aldus Evelien en Mieke, eigenaresses van Rits in.

Nienke is ook van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 februari van 11.00 tot 17.00 uur op de Handwerkbeurs in de IJsselhallen aanwezig om haar boek te signeren.