Afbeelding

Roosdorp Opticiens presenteert de kleinste leesbril ter wereld

Partnerbijdrages

De allerkleinste leesbril die er is, zonder het ‘op-af-op-af’ gedoe van een leesbril. Met de nieuwste generatie multifocale easy focus lenzen bij Roosdorp zie je scherp veraf én dichtbij.

“Kost het je moeite om dichtbij scherp te zien? Of zie je na het lezen juist niet scherp in de verte? Geef je op om vrijdag 10 februari deze lenzen zelf te proberen. Natuurlijk krijg je de lenzen ook mee naar huis, zonder kosten”, aldus Marieke Korsius, eigenaresse van Roosdorp Opticiens. “We hopen met deze aanpasdag mensen te laten zien dat er een lens is voor iedereen. Contactlenzen zijn een geweldige oplossing (op momenten) wanneer je geen bril wilt dragen. De kwaliteit van de lenzen is tegenwoordig zo goed dat je niet eens merkt dat je ze in hebt. Je krijgt geen last meer van vermoeide, branderige ogen. Laatst noemde een klant het toverlenzen, zo blij was ze er mee.”

Lenzen zijn volgens Korsius minder duur dan de meeste mensen denken. “Met ons lenzenplan, inclusief complete oogzorg, ben je bijvoorbeeld maandelijks 4,95 euro kwijt en krijg je tot wel 60 procent korting op de beste lenzen. Kwaliteit voor de voordeligste prijs.”


Wie benieuwd is of deze lenzen ook voor hem of haar geschikt zijn, maakt een afspraak via (038) 428 11 28 of info@roosdorp.nl.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 3 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 19 uur geleden