ZHTC bierweek neemt je mee naar oude tijden

Algemeen

Studentenvereniging ZHTC maakt feesten door de tijd mogelijk tijdens de aankomende bierweek. Met het thema tijdmachine kunnen bezoekers feesten in de stijlen van de gouden eeuw tot aan de toekomst.

Elke avond in de week is gevuld met een activiteit en een feest. Zo kan bijvoorbeeld op de dinsdag ,tijdens het gouden eeuw feest, gepokerd worden, op het ‘flower power’ feest van woensdag kun je jammen in de tuin en op de afsluitende zaterdag is er zowel een schaaktoernooi als een alleycat.

Bierproeverijen

Dit jaar organiseert de vereniging voor iedereen die benieuwd is naar de vereniging bierproeverijen, op deze manier biedt de vereniging belangstellenden de kans om een kijkje te nemen binnen de vereniging.

ZHTC Bierweek

De bierweek van studentenvereniging ZHTC is het oudste bierfestival van de Benelux. Dit jaar is alweer de 41e editie van de bierweek die plaatsvindt van 7 tot en met 12 februari. Het gaat bij de bierweek niet om veel drinken maar om het proeven van onbekende bieren. Voor het laatste nieuws, foto’s en updates kun je kijken op www.zhtc.nl/bierweek