Boni houdt spaaractie voor Wildlands

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wie gaat er mee op avontuur? Boni Supermarkten en Wildlands Adventure Zoo Emmen hebben de handen ineen geslagen en zijn begonnen met een spaaractie. Van woensdag 8 februari 2017 tot en met dinsdag 14 maart 2017 kunnen klanten van de Boni Supermarkt aan de Deventerstraatweg 20 stickers sparen voor een avontuurlijk 3D-spaaralbum en ook nog eens kans maken op leuke prijzen van Wildlands.

In het Spaaralbum zitten zeventig verschillende stickers verstopt van de dieren die in Wildlands leven. Voor wie nog nooit in Wildlands is geweest: het avontuur begint al bij binnenkomst op het Kompasplein, waar iedereen kan kiezen uit drie verschillende werelden. Wordt het de savanne van Serenga, het poolgebied van Nortica of het oerwoud van Jungola? De wereld van Wildlands ligt in het spaaralbum van Boni Supermarkten aan de voeten…. Wat uniek is aan het album zijn de 3D-foto’s die bekeken kunnen worden met de bijgeleverde 3D-bril. Hierdoor krijgen de foto’s een extra dimensie en komen de dieren haast tot leven. Het album is opgedeeld in de drie verschillende werelden van Wildlands. Voor iedere wereld zijn stickers te sparen van de dieren die hier te vinden zijn en echte speurneuzen vinden diverse interessante weetjes over de dieren. Wie weet bijvoorbeeld wat een python doet als hij zich bedreigd voelt? Of hoe hard een zeeschildpad eigenlijk kan zwemmen?

Iedereen kan meedoen aan de kleurwedstrijd of de kennisquiz en fantastische prijzen winnen. Maak bovendien met deelname gebruik van de 25 procent korting op entreekaarten die het park en Boni Supermarkten aanbiedt. Per filiaal zijn er verschillende leuke dierenknuffels te winnen en als superhoofdprijs wordt er een weekend verloot onder de inzenders in een wildcamp van Wildland. Bij besteding van iedere 15 euro ontvangen klanten zakjes met plaatjes. Stickers zijn ook te verkrijgen bij een wekelijks wisselend pakket actie-artikelen. Klanten krijgen bij besteding van tenminste 20 euro van maandag 6 februari tot en met woensdag 8 februari een gratis spaaralbum. Ze ontvangen maximaal één gratis album per transactie. Voor deze actie geldt: op is op. Hierna kost het album 0,99 euro per stuk. Kijk voor meer informatie over de Wildlands spaaractie op www.bonisupermarkten.nl/wildlands.