Deltion College houdt informatieavond, ook voor volwassenen

Partnerbijdrages

Het Deltion College heeft voor maandag 13 februari van 18.00 tot 20.30 uur een informatieavond georganiseerd voor volwassenen en jongeren die op zoek zijn naar een opleiding, cursus of training op mbo-niveau.

Deltion is er niet alleen voor jongeren, maar ook voor volwassenen die zich willen laten om- of bijscholen. Tijdens de informatieavond kunnen bezoekers bij het volwassenenloket informatie krijgen over cursussen, trainingen en opleidingen. Een aantal opleidingen en cursussen voor kansrijke beroepen kunnen met een scholingsvoucher UWV worden gevolgd.

In het voorjaar beginnen er diverse cursussen, waaronder de nieuwe cursussen Online Marketing en EigenBaas Avondschool regio Zwolle. Maar ook MIT-E, Lassen, Auto-Cad, SolidWorks, Creatief DTP met Indesign, Verpleegtechnisch Handelen, Basiskennis Boekhouden en Praktijkdiploma Loonadministratie. Het volledige scholingsaanbod is te vinden op www.deltion.nl/volwassenenonderwijs.

De informatieavond is op het Deltion College aan de Mozartlaan 15. Meer informatie staat op www.deltion.nl/newsroom/informatieavond. Aanmelden kan via www.deltion.nl/inschrijven.