Afbeelding
Eigen foto

Koops Bedden houdt laatste ronde van Wintersale

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De laatste ronde van de Wintersale bij Koops Bedden in Wezep is deze week van start gegaan. Klanten kunnen nog een paar weken profiteren van extra voordeel op showroommodellen.

Ente Bosma en zijn zoon zijn net terug van diverse internationale beurzen waar ze de nieuwste trends voor 2017 hebben ingekocht. “Daarvoor hebben we ruimte nodig in onze showroom”, zegt Ente Bosma jr. “Daarom hebben wij op boxsprings, matrassen, bodems, kasten, bedden voor jong volwassenen, comfortbedden - zowel één- als tweepersoons - extra afgeprijsd. En aangezien wij een grote showroom hebben, zijn dat er veel. Klanten krijgen dus de kwaliteit die ze van ons gewend zijn, maar dan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En op de service en garantie geven wij geen korting, die blijft ook op de artikelen uit de opruiming.”

Ook kunnen klanten nog tot 19 februari profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot 750 euro op het wereldmerk Tempur, het beste op het gebied van drukverlagende matrassen. Verder geeft Koops Bedden extra voordeel op haar enorme collectie bedtextiel, waaronder meer dan duizend overtrekken en hoeslakens van de bekende merken Essenza, Cinderella, Damai, Bedding house en Van Dijck als ook op donzen, wollen en synthetische dekbedden en diverse soorten kussens.

Koops Bedden is geopend op maandag van 13.30 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Op zondags is de winkel gesloten. Koops Bedden is makkelijk bereikbaar, aan de A28 en er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl en op Facebook

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59