LOS muziektheater in de buurt van Zwolle

Cultuur

Dames en heren: opgelet! Twee jaar geleden waren de meiden van LOS te zien in Zwolle met hun voorstelling Total LOS. Nu komen de dames terug met hun nieuwe voorstelling VAST bij u in de buurt. Op zaterdag 4 maart 2017 spelen zij in De Meerpaal in Dronten.

Dankzij drie programma’s bomvol indrukwekkende muzikaliteit, messcherpe teksten en hilariteit behoort LOS inmiddels tot de vaste waardes van cabaretland. Rond de dertig zijn de vier hooggehakte dames nu, dus er moeten belangrijke keuzes worden gemaakt. Maar vastigheid is voor LOS natuurlijk droom en nachtmerrie tegelijk. Is de tijd van gekkigheid voorgoed voorbij? Of rollen Femke, Charlotte, Kim en Dookje ook in deze show weer van de ene in de andere komische en herkenbare situatie?

De voorstelling van LOS zit weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen. LOS muziektheater werd uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent door VARA HumorTV. Kent u deze meiden nog niet of bent u benieuwd naar hun nieuwe voorstelling VAST? Kom dan op zaterdag 4 maart 2017 naar De Meerpaal in Dronten.

Kaarten á € 18,00 kunt u reserveren via: www.meerpaal.nl
Aanvang: 20:15 uur
Regie: Silvester Zwaneveld
www.los-muziektheater.nl