Afbeelding
Stedelijk Museum Zwolle

Kinderworkshops in Stedelijk Museum

Algemeen

BINNENSTAD - Stedelijk Museum Zwolle heeft voor de voorjaarsvakantiediverse kinderworkshops en activiteiten georganiseerd.

Op dinsdag 21 februari is de workshop 'Archeoloog van de toekomst'. Op donderdag 23 februari gaan de kinderen aan de slag met 'kunstige knopen' onder begeleiding van Handwerkcafé Zwolle en voor zondag 26 februari heeft het museum de workshop 'Machine landschap tekenen' georganiseerd. Deze laatste workshop wordt gegeven door kunstenares Veronique Schrama en sluit aan bij haar monumentale houtskooltekeningen, die op dat moment ook in het museum te zien zijn.

Alle workshops beginnen om 14.00 uur. De workshops op 21 en 23 februari zijn geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. De workshop van Veronique Schrama is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Ook ouders en grootouders kunnen hier aan meedoen.

De kosten voor deelname bedragen 5 euro voor de handwerkworkshop en 7,50 euro voor de andere workshops. Deze prijzen zijn inclusief museumentree en materiaal. Vooraf aanmelden, is noodzakelijk via info@stedelijkmuseumzwolle.nl of (038) 421 46 50.

Kijk voor meer specifieke informatie over de workshops op www.stedelijkmuseumzwolle.nl.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden