Afbeelding

Vazet start verkoop vrije kavels ‘De IJsselgouwe’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ontwikkelaar Vazet begint op donderdagavond 2 maart met de verkoop van elf kavels ‘De IJsselgouwe’, gelegen op een groene locatie aan de rand van Heeten. De kavels zijn bedoeld voor vrijstaande woningen en variëren in grootte van circa 735 tot circa 1050 vierkante meter.

Belangstellenden kunnen tussen 19.00 en 20.30 uur binnenlopen bij Kulturhus Trefpunt aan de Dorpsstraat in Heeten voor de volledige verkoopdocumentatie en prijslijst. Voor deze kavels heeft de ontwikkelaar een samenwerkingsovereenkomst gesloten met bouwbedrijf Bongers uit Dalfsen. Vazet verkoopt de kavels vanaf 183.500 euro vrij op naam. Bouwbedrijf Bongers verzorgt de uitwerking en realisatie van de woningen op basis van de woonwensen van de kopers. In het bestemmingsplan wordt een aantal bouwregels voorgeschreven, maar verder is het gebied welstandsvrij. Hierdoor is een grote diversiteit aan woningen mogelijk. Bongers heeft een tiental voorbeeldwoningen uitgewerkt met bijbehorende prijzen. Een kavel met vrijstaande woning is al mogelijk vanaf 419.000 euro vrij op naam.

De kavels liggen op de voormalige locatie van ijsbaan De Pas. De eerste inschrijfperiode sluit op woensdag 15 maart. Mochten er meer inschrijvingen op een kavel zijn, worden de kavels toegewezen op basis van gunning. Voor belangstellenden die zich na 15 maart inschrijven, geldt het principe ‘die het eerst komt, het eerst maalt.’ Meer informatie over het project is te vinden op www.deijsselgouwe.nl. Tijdens de verkoopavond komt de volledige verkoopdocumentatie en prijslijst beschikbaar. Naast de verkoop van de kavels op 2 maart begint op 23 februari de verkoop van elf koopappartementen.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 13 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 13 uur geleden