Afbeelding

DEEN komt naar Zwolle

Partnerbijdrages

Op woensdag 1 maart opent DEEN supermarkten een prachtige nieuwe winkel in hetzelfde gebouw als de Pathé bioscoop op het Katwolderplein in Zwolle. Deze dag opent de winkel feestelijk met allerlei leuke activiteiten en extra openingsaanbiedingen bovenop de aanbiedingen uit onze weekfolder. Dit mag u niet missen!

DEEN is enorm trots dat zij in dit mooie gedeelte van Zwolle een gloednieuwe winkel mogen openen. DEEN gaat jullie verwennen met een mooie ruime winkel, vriendelijke medewerkers, scherpe acties en heerlijke versproducten.

In de eigen productiebedrijven van DEEN worden unieke producten gemaakt die nergens anders verkrijgbaar zijn. Laat u verrassen door de prachtige versafdelingen en bijvoorbeeld onze heerlijke kant-en-klare maaltijden die iedere dag vers bereid worden in de eigen keuken.

Bij DEEN zijn ze er van overtuigd dat de medewerkers het verschil maken. Als Oer-Hollands familiebedrijf, gestart door de heer Deen sr. in 1933, zijn zij enorm trots op de medewerkers. Zij zijn letterlijk en figuurlijk het kloppend hart van DEEN. Supermarktmanager Frank Woestman zal er met alle medewerkers van DEEN Zwolle voor zorgen dat het een feestje wordt om in deze winkel uw boodschappen te doen!

Wil je meer weten over DEEN? Ga dan snel naar deen.nl/zwolle en lees meer.

Afbeelding
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 6 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden