Afbeelding

Zonwering Put houdt drie actiedagen

Partnerbijdrages

Zonwering Put heeft het, net zoals voorgaande jaren, ook dit jaar weer voor elkaar gekregen om actiedagen te houden in samenwerking met zijn leveranciers.

Het resultaat is drie dagen korting, en wel op 2, 3 en 4 maart. Zonwering Put is op 2 en 3 maart geopend van 09.00 tot 21.00 uur en op 4 maart van 09.00 tot 17.00 uur. Het is dit keer dubbel feest bij Zonwering Put vanwege de opening van een geheel vernieuwde showroom die nu is gevestigd aan de Bonenburgerlaan 13 in Heerde. Hier zien bezoekers de allernieuwste producten en bedieningsgemakken in binnen- en buitenzonweringen. Ook kan men de producten op ware grote zien. Denk hierbij aan overkappingen, terrasschermen en uitschuifbare overkappingen. Tijdens de actiedagen profiteren klanten van 20 procent openingskorting op de buitenzonwering en gratis montage. Bij aankoop van een terrasoverkapping ontvangt men 15 procent openingskorting op een tuinset (collectie 2017) en wordt de overkapping gratis gemonteerd.

Dit jaar heeft Zonwering Put een breed assortiment met tuinmeubelen met voor ieder wat wils. Tijdens de actiedagen zijn verder twee loungesetjes scherp geprijsd. En bij aankoop van een tuinset collectie 2017 ontvangen klanten een leuk cadeau.

Zonwering Put

Bonenburgerlaan 13

8181 HA Heerde

(0578) 69 03 38

www.zonweringput.nl

info@zonweringput.nl