Afbeelding

Open dag Internationale School Eerde

Algemeen

Open dagen op historisch landgoed International School Eerde

OMMEN - International School Eerde heet toekomstige studenten welkom op haar historische landgoed. Tijdens de open dagen op 8 en 15 maart kunnen studenten en ouders kennis maken met Eerde en worden zij rondgeleid door een gids van Natuurmonumenten.

Eerde is opgericht in 1934 en daarmee Nederlands oudste internationale school. De school is gevestigd op een historisch landgoed, met een monumentaal kasteel. Daarnaast beschikt de school ook over een modern schoolgebouw met speciaal ontwerp, volledig afgestemd op het landgoed.

Op de open dagen ontvangen toekomstige studenten en hun ouders een rondleiding door een gids van Natuurmonumenten, welke hen alles zal vertellen over de geschiedenis van het kasteel en het landgoed.

Eerde biedt internationale scholing in het Engels aan op primary, secondary 1 en IGCSE-niveau volgens de Cambridge richtlijnen. Ook kunnen leerlingen het IB diploma programma volgen. Tevens bestaat voor studenten vanaf 12 jaar de mogelijkheid om tijdens het schoolseizoen op de campus van Eerde te verblijven. Eerde is de enige school in Nederland met deze faciliteiten op het school terrein.

Kijk voor meer informatie over de open dagen van International School Eerde op www.eerde.nl/openday

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden