Open Avond bij Landstede MBO

Partnerbijdrages

Landstede MBO heeft voor dinsdag 7 maart een Open Avond georganiseerd voor leerlingen die nog geen keuze hebben kunnen maken voor een vervolgopleiding.

Iedereen is van 17.00 tot 21.00 uur van harte welkom op de locaties in Zwolle, Harderwijk en Raalte en op de sub-locaties in Dronten en Lelystad. Tijdens deze Open Avond zijn alle opleidingen vertegenwoordigd. Bezoekers vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Wie het moeilijk vindt om een vervolgopleiding te kiezen en wel wat extra hulp kan gebruiken, kan een afspraak maken met één van de studieloopbaanadviseurs van Landstede MBO.

Locaties

Landstede MBO Zwolle: Assendorperdijk 31, Assendorperdijk 55, Dokterspad 2, Fuchsiastraat 1, Stadionplein 12 en Rechterland 1.

Landstede MBO Harderwijk: Westeinde 33, Mecklenburglaan 3, Parkweg 4b en De Sypel 2.

Lelystad: Het Ravelijn 1.

Dronten: Het Perron, De Arend 4.

Landstede MBO Raalte: Zwolsestraat 63a.

Op de website van Landstede MBO staat meer informatie (www.landstedembo.nl). Hier kan men zich ook aanmelden voor de Open Avond. Bel voor informatie of een afspraak met de studieloopbaanadviseurs het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02