Afbeelding

Gratis controle van de WOZ-waarde

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De gemeentelijke aanslagen zijn verstuurd met daarop vermeld de WOZ-waarde van de woning. Deze WOZ-waarde is belangrijk, omdat het de hoogte bepaalt van diverse belastingen.

Bij een lagere WOZ-waarde betaalt men minder belasting aan gemeente, waterschap en het Rijk. Het Zwolse juridisch adviesbureau MR4U en PostHuis Makelaardij helpen kosteloos bij het verlagen van de WOZ-waarde. Mr. Robert Schalke van MR4U heeft een werkwijze ontwikkeld die uiterst effectief is gebleken bij het verlagen van de WOZ-waarden. Door de samenwerking met lokale NVM Makelaars uit Zwolle, Hattem en omgeving ligt het slagingspercentage van alle ingediende bezwaarschriften in de regio al jaren op 90 procent en dat ligt ver boven het landelijke gemiddelde van 45 procent. Daar is de Zwolse jurist zeer trots op.

Gemeenten baseren de WOZ-waarde in veel gevallen enkel op de inhoud van de woning en de grootte van het perceel. MR4U beoordeelt alle factoren die van invloed zijn op de waarde van een woning. De locatie, de staat van onderhoud, het afwerkings- en voorzieningenniveau worden verwerkt in een goed gemotiveerd bezwaarschrift. Zoals voormeld, is de procedure in alle gevallen gratis. Wanneer de WOZ-waarde wordt verlaagd, komen MR4U en Posthuis in aanmerking voor een wettelijke onkostenvergoeding. Deze vergoeding wordt niet verrekend met het belastingvoordeel van de klant. Op deze wijze is de dienstverlening gratis voor hem en kostendekkend voor MR4U. Hoe dat allemaal precies werkt, is terug te lezen op de site www.mr4u.nl. Voor vragen over de WOZ-waarde kan men contact opnemen met mr. Robert Schalke op telefoonnummer (038) 460 58 75 of 06-478 52 863.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden