Afbeelding

Opgelucht ademhalen in Zoutkamer Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Zoutkamer Kampen houdt op vrijdag 24 maart een open dag. Tussen 10.00 en 21.00 uur kunnen belangstellenden terecht voor een natuurlijke en medicijnloze aanpak van hun luchtwegproblemen, gebaseerd op de al duizenden jaren bekende heilzame werking van zout.

“Zouttherapie biedt veel voordelen, zonder nadelige bijwerkingen. Ook voor kinderen is het honderd procent veilig. Zouttherapie richt zich met name op mensen met astma, bronchitis, COPD, sinusitis, hooikoorts of andere allergieën. Ook is het heilzaam voor mensen die na de griep met klachten blijven rondlopen. Zij ervaren na een aantal sessies substantieel minder klachten en hebben daarbij hun medicatie kunnen terugbrengen en in sommige gevallen zelfs helemaal kunnen stoppen”, aldus Zoutkamer Kampen.

De wanden en vloeren in de zoutkamer zijn bedekt met een laag zout. Maar het gaat vooral om het verstuiven van minuscule zoutdeeltjes door een speciale generator die zo gemakkelijk kunnen worden ingeademd tot diep in de bronchiën en sinussen. Niet alle zoutkamers of zoutgrotten maken gebruik van een dergelijke halogenerator. Bij een aangename temperatuur, een ontspannen muziekje én gewoon gekleed op een luie stoel zitten gasten zestig minuten in de sfeervolle zoutkamer.

Zoutkamer Kampen: “Kinderen reageren veelal snel op natuurlijke behandelwijzen en daarom is zouttherapie uitermate geschikt voor kinderen met luchtwegklachten. De begeleiding van één volwassene is bij kinderen tot en met twaalf jaar inbegrepen, zodat het kind zich veilig en vertrouwd in de zoutkamer kan begeven.” Om te ervaren wat zouttherapie nu precies is, biedt Zoutkamer Kampen, gevestigd aan de Reigerweg 13-15, de eerste kennismaking gratis én geheel vrijblijvend aan. Bel voor een afspraak (038) 333 27 27 of kijk op www.zoutkamer-kampen.nl.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden