Afbeelding

Onafhankelijk hypotheekadvies is belangrijk!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn René ter Bruggen en Benjamin van Lieshout, gecertificeerd hypotheekadviseurs van Slomp & De Graaf financieel adviseurs.

Een onafhankelijk financieel advieskantoor, niet gebonden aan alleen RegioBank hypotheken. Wij bieden geheel onafhankelijk geldverstrekkers aan die het beste passen bij uw situatie tegen de scherpste rente. Dit biedt keuzevrijheid in advies gericht op de wensen van de klant, rentevergelijk en productvergelijk.

René ter Bruggen: “Naast het hypotheekadvies is er ook mogelijkheid tot aankoop begeleiding van een woning. Dit betekent o.a. inspectie van de koopovereenkomst, de woning en onderhandeling met de verkopende partij.” Wij kennen de regio goed en zijn een onafhankelijke partner om samen met u uw woning aan te kopen”.

Verandert er iets in uw leven dat van invloed kan zijn op uw hypotheek? Dan kunt u altijd terecht bij Slomp & De Graaf financieel adviseurs, zelfstandig adviseur van RegioBank. Wij beantwoorden graag uw vragen en op uw verzoek geven wij u een hypotheekadvies voor uw nieuwe situatie.

Enkele praktijkvoorbeelden waarvoor een hypotheek nodig is:

U wilt verbouwen!

Uw huis bevalt goed en u heeft geen behoefte om te verhuizen. Maar u zou wel wat meer ruimte willen. Of misschien is uw huis toe aan een flinke opknapbeurt. Tijd voor een verbouwing dus.

Slomp & De Graaf financieel adviseurs, zelfstandig adviseur van RegioBank, kijkt graag naar de mogelijkheden om uw bestaande hypotheek aan te passen.

U groeit uit uw huis!

Met het krijgen van kinderen, kunt u uit uw huis groeien. Soms is het handiger om een ander huis te kopen, bijvoorbeeld een huis met een tuin. Slomp & De Graaf financieel adviseurs, zelfstandig adviseur van RegioBank, helpt u graag met een passende hypotheek.

U gaat samenwonen!

Samenwonen kan naast een nieuwe stap in uw relatie, ook iets betekenen voor uw hypotheek. Zo kan één van beide partners al een huur of koopwoning hebben. Slomp & De Graaf financieel adviseurs, zelfstandig adviseur van RegioBank, helpt u graag om te kijken wat de nieuwe situatie betekent voor uw hypotheek.

U wilt kleiner gaan wonen!

Als uw kinderen het huis uit gaan, breekt een nieuwe fase aan. Misschien wilt u wel kleiner gaan wonen of dichterbij uw kinderen. Slomp & De Graaf financieel adviseurs, zelfstandig adviseur van RegioBank, bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn voor uw hypotheek.

Bel voor een afspraak of loop gerust binnen. U bent van harte welkom bij Slomp & De Graaf financieel adviseurs, zelfstandig adviseur van RegioBank te Zwolle, Willemskade 16 en Hasselt, Nieuwstraat 8.

Maak een afspraak: www.slomp-degraaf.nl/particulier/hypotheek

tel 038-453469

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37