Afbeelding
Erik-Jan Berends

Koopzondag vol voordeel bij Satink Keukens en Badkamers

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Satink Keukens en Badkamers maakt van koopzondag altijd een feest. Zo ook op 26 maart, wanneer bezoekers worden ontvangen met lekkere hapjes en ze kunnen profiteren van diverse aantrekkelijke aanbiedingen.

“De AEG-kok komt hier om lekkere hapjes te bereiden en vragen te beantwoorden over onder meer stoomovens en kookplaten”, vertelt Peter van der Meulen van de Zwolse vestiging. “Wie deze dag meer dan vijf keukenapparaten van AEG aanschaft, krijgt 500 euro extra korting. En verder krijgen klanten die op 26 maart een keuken kopen een dinercheque van restaurant La Meridiana. Bezoekers van deze speciale koopzondag kunnen ook profiteren van diverse andere acties.”

Een nieuwe trend in keukens is volgens Van der Meulen de industriële look. “Daarin zie je vaak houtdecor en andere elementen met een industriële look, zoals panelen van gelast staal die een stoere uitstraling geven. Populair zijn tevens de keramische bladen, waar gegarandeerd geen vocht intrekt en die bestand zijn tegen een temperatuur tot duizend graden Celsius. Steeds vaker zien we bovendien het PITT-cooking, waarbij de brander pitten rechtstreeks in het aanrechtblad zijn geplaatst als ook de Bora-afzuiging. Het zijn nieuwe ontwikkelingen waar we als Satink graag op inspelen.”

Wie graag goed voorbereid de zomer ingaat, kijkt ook op de bovenverdieping waar naast badkamers en jacuzzi’s een breed assortiment Boretti barbecues staat opgesteld. De feestelijke koopzondag bij Satink Keukens en Badkamers is op 26 maart van 10.00 tot 17.00 uur.

Satink Keukens en Badkamers

Huub van Doornestraat 4

Marslanden B

8013 NR Zwolle

(038) 454 29 75

www.satink-zwolle.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 9 uur geleden