Afbeelding

Gratis oriëntatiegesprekken hypotheken rondom Open Huizen Dag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is op zaterdag 1 april weer Open Huizen Dag. Iedereen kan die dag - zonder afspraak - te koop staande huizen bezichtigen. Om goed voorbereid op pad te gaan, heeft Univé voor zaterdag 25 maart en 1 april gratis speeddates van dertig minuten met een onafhankelijk hypotheekadviseur georganiseerd.

Afgelopen jaar werd de Open Huizen Dag goed bezocht; 37.000 huiseigenaren kregen bij elkaar zo’n 135.000 bezoeken. Nu de crisis vrijwel voorbij is en met de huidige lage rente, is de woningmarkt weer aangetrokken. Roy Klouth, onafhankelijk hypotheekadviseur licht toe: “Hoewel de vooruitzichten voor de woningmarkt positief zijn, zijn de hypotheekeisen nog best streng. Toch is er vaak meer mogelijk dan mensen denken. Daarom is het verstandig om voorafgaand aan de Open Huizen Dag je hypotheekbudget uit te laten rekenen. Zo weet je in welke prijsklasse je kunt zoeken.”

Tijdens de speeddate van dertig minuten legt de adviseur uit wat de financiële mogelijkheden zijn. Menno: “Samen kijken we hoeveel iemand kan lenen en maak ik een inschatting van de maandlasten. Dit geeft een goede indicatie van de prijsklasse van de nieuwe woning. Ook leg ik uit hoe een hypotheekaanvraag verloopt. Op deze manier gaat men goed voorbereid op pad.”

Iedereen is welkom voor de oriëntatiegesprekken op zaterdag 25 maart en 1 april van 10.00 tot 15.30 uur in de Univé winkel in Zwolle. Aanmelden kan via: www.hypotheek-speeddates-zwolle.nl. Mocht iemand heel specifieke vragen hebben, dan is er uiteraard de mogelijkheid om apart een afspraak te maken.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30