Afbeelding

Pals verhuist naar de overkant van de straat

Partnerbijdrages

Optiek Lammers en later Pals Brillen & Contactlenzen is al vanaf 1893 een begrip in Zwolle en ooit begonnen op de hoek van de Luttekestraat/Grote Markt in het centrum van de stad.


De vorige eigenaar van Pals brillen & contactlenzen heeft besloten te verhuizen naar de Thomas a Kempisstraat. In 2013 is Pals veranderd van eigenaar. Die heeft de zaak op deze locatie voortgezet. Pals wil zich echter graag meer op de toekomst richten. Vandaar dat de huidige eigenaar een verhuizing kan aankondigen. Straks, na de verhuizing, gaat Pals met een groter team van opticiens werken. De nieuwe naam wordt dan ook Pals opticiens.


Op de huidige locatie heeft de optiekzaak een vaste klantenkring op weten te bouwen. Voor deze klanten wil men ook straks graag klaar blijven staan. Daarom blijft de zaak in de vertrouwde buurt, maar in een groter en moderner pand aan de overkant van de straat. Daar worden volgens de modernste optiektechnieken oogmetingen uitgevoerd.
Ook de winkelbeleving krijgt er een flinke, moderne upgrade. “De zorg die wij nu dragen voor uw ogen zal vanzelfsprekend hetzelfde zo niet beter zijn. Een complete, uitgebreide oogmeting ziet er bij ons als volgt uit: uitgebreide nauwkeurige oogmeting, bepaling gezichtsscherpte, screening van de samenwerking van de ogen en een oogdrukmeting. Wij hopen u vanaf onze huidige of vanaf onze nieuwe locatie van dienst te mogen zijn”, aldus de huidige eigenaar.


Pals Brillen en Contactlenzen
Thomas à Kempisstraat 46
8021 BC Zwolle
www.palsbrillen.nl
(038) 455 11 77

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37