Vergroot je kans op een nieuwe baan door meer impact met je uitstraling en presentatie in sollicitatiegesprekken

Partnerbijdrages

Zwolle – Loopbaan- en Imagocoach Jeanet Visscher van Visible Younique geeft op 4 april a.s. een workshop voor mensen die op zoek willen of zijn naar een nieuwe baan, maar het lastig vinden zichzelf goed te presenteren in sollicitatie- of netwerkgesprekken.

Het maken van een goede eerste indruk is in deze gesprekken erg belangrijk. Deze eerste indruk wordt vaak al binnen een paar seconden gemaakt. Een recruiter zal op grond daarvan binnen 5 tot 10 minuten beslissen of iemand geschikt is voor een functie.

Het is dus van belang om een indruk te achter te laten die staat als een huis. Een indruk die goed weergeeft wie iemand is en waar iemand voor staat.

De Zwolse loopbaancoach leert mensen in deze workshop hoe ze meer impact kunnen hebben met hun persoonlijke uitstraling en presentatie, en daardoor meer kans maken op een baan die echt bij ze past.

De deelnemers worden zich bewust hoe ze overkomen op een ander. Ook krijgen ze tips en advies hoe ze een positieve eerste indruk kunnen maken, en hun kwaliteiten met de juiste kleding en kleuren kunnen benadrukken. Hierdoor voelen ze zich zelfverzekerder en wordt de kans op een nieuwe baan vergroot.

De workshop wordt gegeven op dinsdag 4 april a.s. van 10.00 – 12.30 uur in Zwolle. De kosten bedragen € 27,50. Aanmelden kan tot 1 april a.s.

Kijk voor meer informatie op de website: www.visible-younique.nl/workshops of neem telefonisch contact op: 06-23191898.