Afbeelding
Erik-Jan Berends

Manuela Spruit nieuwe eigenaar van de McGregor Menswear Store

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Manuela Spruit is op 1 december 2016 eigenaar geworden van de McGregor Menswear Store aan de Luttekestraat.. “Na 12,5 jaar shopmanager te zijn geweest, ben ik blij en trots om nu de eigenaar te zijn. Een droom die is uitgekomen.”

Spruit leidt de shop samen met een kundig team, bestaande uit Gabor Zeegers, Bert Dessing en Thijmen Spruit, dat alle vakkennis in huis heeft die nodig is om in een fijne sfeer met een kop koffie te adviseren en te helpen naar de wensen van de klant. “Bij ons krijg je een eerlijk advies over de maatvoering en kwaliteit en helpen we graag meedenken wat het beste bij de klant past. Ook als er iets vermaakt moet worden, is dat uiteraard geen probleem. Dat kunnen we ook verzorgen.”

McGregor staat voor kwaliteit en mooie kleuren. Klanten kunnen er terecht voor een zakelijk pak, maar ook voor casual een mooie jeans met stoere trui. De collectie is niet leeftijdsgebonden; voor iedere leeftijd is er wel wat. McGregor is een Nederlands bedrijf wat ook terug te zien is in de pasvorm. “We hebben verschillende pasvormen, van slimfit tot regularfit. Ieder seizoen kun je dan ook items vinden die met dat seizoen overeen komen. Zo zal je in de zomer een high summer collectie vinden met zwembroeken en polo’s. Nu, voor het voorjaar, mooie dunne truien van katoen met Kasjmir in prachtige modekleuren. Schoenen hebben we van sneakers tot mocassins, maar ook mooie luxe veterschoenen die onder een pak te dragen zijn”, aldus de eigenaresse. “We hopen u graag binnenkort te mogen ontmoeten in onze mooie winkel.”

McGregor Menswear Store

Luttekestraat 18

8011 LR Zwolle

(088) 327 44 06

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 5 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden