Afbeelding
Reindert Westrik

Startup Weekend komt naar Zwolle

Partnerbijdrages

Startup Weekend is een internationaal concept van het bedrijf Techstars. Tijdens zo'n weekend gaan de deelnemers hun startup idee omzetten tot actie. Startup Weekends worden overal ter wereld (in 135 landen) georganiseerd. Vanwege het internationale karakter is de voertaal tijdens een weekend altijd Engels.

Dit jaar wordt Startup Weekend voor het eerst in Zwolle georganiseerd: van 10 t/m 12 november. Initiatiefnemer is Henk Beijert, winnaar van Startup Weekend Utrecht in 2014, eigenaar van startup Greenbricks en oprichter van Launchlab, de techstart community in de regio Zwolle

Over Startup Weekend

Elk Startup Weekend heeft dezelfde structuur: Het weekend begint op vrijdagavond met open pitches. Dan delen de deelnemers hun startup ideeën om anderen te inspireren zich bij hun team aan te sluiten. Op zaterdag en zondag gaan de teams aan de slag met het ontwikkelen van een startup. Aan het eind van het weekend worden prototypes gedemonstreerd en krijgen de teams feedback van experts.

Wie kan meedoen aan Startup Weekend Zwolle?

Startup Weekend Zwolle wordt een geweldige ervaring voor mensen die uitgedaagd willen worden om hun droom écht waar te maken. Wil jij binnen 54 uur een startup ontwikkelen, dan mag je deze ervaring zeker niet missen!

Maar je kunt ook op een andere manier betrokken zijn, bijvoorbeeld als sponsor, vrijwilliger in het project team of als bezoeker tijdens de finale op 12 november.

Meer informatie: http://launchlab.nl/startup-weekend-zwolle/