Afbeelding

Beersma Mode pakt uit met Kleurenadviesdag

Partnerbijdrages

Elk seizoen organiseert Beersma Mode iets extra’s voor de klant. Dit voorjaar is dat een gratis Kleurenadviesdag op woensdag 29 maart.

Op deze dag kan iedereen bij Beersma Mode terecht voor alles op het gebied van kleuradvies. Op de Kleurenadviesdag zijn een kleurenconsulente en een visagiste in de winkel aanwezig. Zij analyseren welke kleuren goed passen en voorzien klanten van een mooie lente-look.

Beersma Mode heeft ook dit jaar voorjaar haar best gedaan om weer een mooie collectie te presenteren. Wat kleur betreft, wordt het een prachtig seizoen: frisse kleuren zoals coral, aqua of jade, bijvoorbeeld gecombineerd met donkerblauw of taupe gecombineerd met lime, wit en marine. Een merk als Frankwalder heeft mooie thema’s, zoals barbados en mombasa of siena en capri. Verder zijn er natuurlijk de merken die klanten gewend zijn, zoals onder andere Sommermann, Monari, Rabe en Betty Barclay en pantalons en rokken van Rifi. Mooie jacks van Barbara Lebek hangen volop in de winkel, heerlijk dun gewatteerde jassen die ideaal zijn voor deze tijd van het jaar. Een groot succes zijn de modieuze pantalons van bijvoorbeeld Zerres en Brax, bekend om hun goede pasvorm en goed te combineren met een mooie top.

Achter de winkel bevindt zich een grote, gratis parkeerplaats. Wie problemen heeft met vervoer, kan worden opgehaald en thuisgebracht. Koffie en thee staan altijd klaar.

Beersma Mode

Hogenkampspassage 2

8022 EL Zwolle

(038) 453 24 26

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden