Afbeelding

SuperBuddy lanceert nieuw platform

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het platform SuperBuddy heeft een transformatie ondergaan en is nu sneller, handiger en toegankelijker. Door jouw profiel volledig in te vullen, weet de buddy alles wat hij/zij van je moet weten.

Heb je een voedselallergie, -intolerantie of een speciaal dieet dan kun je dat gewoon aangeven en wordt er ook tijdens het boodschappen doen nog even goed op gelet. Weet de buddy het niet zeker, dan wordt er gewoon even contact met je opgenomen. Simpel en snel.

Door samen te werken met SuperBuddy kan de EkoPlaza een snelle en transparante bezorgdienst bieden aan haar klanten. Door deze samenwerking kan jij als klant je tijd nog beter indelen. Zelf naar de Ekoplaza om je wekelijkse of dagelijkse boodschappen te doen behoort nu tot het verleden. Bestel jouw boodschappen op het moment dat het je echt uitkomt. In de trein onderweg naar kantoor, in de pauze, of ’s ochtends thuis aan het ontbijt. Geef aan wanneer jij ze het liefste bezorgd wil hebben (dat mag binnen twee uur maar hoeft niet) en een buddy staat met de boodschappen voor je deur.
Vanaf 10 april kunnen klanten van de Ekoplaza in Utrecht hun boodschappen online bestellen en binnen twee uur bezorgd krijgen op een locatie naar keuze. Dit kan thuis zijn maar ook op kantoor, het schoolplein of op de sportclub. Naast de lancering in Zwolle is ook Utrecht nu aan de beurt. De Ekoplaza op de Amsterdamsestraatweg trapt af, gevolgd door de andere twee Ekoplaza’s in de stad.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30