Afbeelding

‘There is more to life than looking good, but it is a good place to start’

Partnerbijdrages

Wie dit aanspreekt, zal zich zeker thuis voelen bij La-Ropa. Belangrijk in deze kledingwinkels is dat iedereen zich welkom voelt. Voor de medewerkers van La-Ropa is het belangrijk een eerlijk en goed advies te geven.

Eigenaresse Wilma van ’t Hooge is dan ook erg blij met haar team van medewerkers die al jarenlang bij La-Ropa werkzaam zijn. Samen maken zij de winkels en is La-Ropa zo ver gekomen. Deze maand bestaat La-Ropa vijftien jaar en viert dit op 29, 30 en 31 maart en op koopzondag 2 april. Tijdens deze dagen geeft La-Ropa een extra korting van 15 procent onder het motto: wie jarig is trakteert. Ook zijn er leuke FB-aanbiedingen, give aways, en twee make -overs.

La-Ropa 1 is gevestigd aan de Diezerpoortenplas 10 en voert de assortimenten: Humanoid,Bellerose, Stella Nova, Nomansland, Ruby Tuesday,IKKS, Mos Mosh, Lafee Maraboutee, American Vintage, Ikks, Margriet Nannings, In -Wear, Part Two en Soaked in Luxury.

La-Ropa 2 is gevestigd aan de Kerkstraat 41 en voert de assortimenten: Second&Just Female, Ltb, By Bar, Saint James, American Vintage, Sunday in Bed en interieurmerk House Doctor.

Men kan La-Ropa volgen op Twitter La-Ropa @wilmavanthooge en Facebook La-Ropa Zwolle. Instagram wilmavanthooge_laropazwolle.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30