Afbeelding

Scholten Fietsgoed houdt Start2bike fietsclinics

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een racefiets maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo’n fiets wel wat anders is dan fietsen op een gewone fiets.

Om te voorkomen dat het enthousiasme wegebt en de fiets werkeloos in de schuur komt te staan, kan men nu deelnemen aan Start2Bike, een laagdrempelig trainingsprogramma waarbij de deelnemers in vier trainingen meer controle over hun fiets krijgen. De mountainbiketrainingen worden gegeven op zaterdag 1, 8, 15, 22, (29) april, steeds om 9.00 uur. De wielrentrainingen worden gegeven op woensdag 12, 19, 26 april en 3 mei om 18.30 uur. De trainingen beginnen bij de winkel aan de Luttekestraat en duren ongeveer 3 á 3,5 uur. Voor wie nog geen fiets heeft: informeer bij Scholten Fietsgoed naar de huurmogelijkheden.

Wie gezellig in een groep wil fietsen kan nu of na Start2Bike meedoen met de Scholten Fietsgroep voor wielrennen of mountainbiken. Om mee te rijden, hoeft men eigenlijk niets te doen, gewoon komen en gezellig meerijden. De groepen fietsen elke zondagochtend vanuit de winkel om 09.30 uur. Kijk voor meer informatie over de Scholten Fietsgroep op www.fietsgoed.nl. Deelnemers kunnen daarbij de Scholten Fietsgoed Sportful kledingset voordelig aanschaffen van 169 euro voor slechts 128 euro. Een leuk extraatje is dat ze bij aanschaf een strippenkaart krijgen waarmee ze na 24 keer meefietsen een waardebon ontvangen van 128 euro en daarmee hun kledingset al hebben terugverdiend.

Inschrijven kan via www.start2bike.nl.