Afbeelding

Uitstekende kwaliteit van het kunstgebit en service blijven bestaan bij Tandprothetische Praktijk J.A. de Vries

Partnerbijdrages

Tandprotheticus Jaap de Vries neemt na ruim twintig jaar afscheid. In september 1996 begon hij zijn Tandprothetische praktijk tegenover het Kerkbrugje in Zwolle.

Jaap de Vries heeft begin 2014 zijn praktijk overgedragen aan collega Gerard van Assen, al enige jaren werkzaam in de praktijk. De afgelopen jaren is er door beide tandprothetici hard gewerkt aan het voortzetten van de praktijk zoals de patiënten dat gewend zijn. Service, aandacht voor de patiënten en de kwaliteit van het kunstgebit staan hoog in het vaandel bij Tandprothetische Praktijk J.A. de Vries. Maatwerk en een persoonlijke benadering zijn vanzelfsprekend. Controles zijn kosteloos, evenals een intakegesprek om de wensen en mogelijkheden van de patiënt te bespreken. In de afgelopen jaren is het plaatsen van een kunstgebit op implantaten, ‘het klikgebit’, flink toegenomen. Daarbij is het belangrijk dat er cursussen worden gevolgd om kennis en kunde actueel te houden.

Jaap: “Ik weet dat Gerard het werk met net zoveel plezier en toewijding doet als ik het al die jaren heb gedaan. Graag wil ik hierbij de patiënten bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij hebben gehad. Ik wens Gerard en Diana veel succes met de voortzetting van de praktijk.” Gerard: ”Graag bedank ik Jaap voor het delen van zijn kennis en inzicht en wens hem alle succes met wat hij gaat doen.”

Iedereen is van harte welkom in de praktijk.

Tandprothetische Praktijk J.A. de Vries

Kerkstraat 10

8011RT te Zwolle

(038) 423 58 00

www.kunstgebit-zwolle.nl

Afbeelding
Verdachte van poging doodslag met mes in Zwolle blijft vastzitten Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking leidt tot tweehonderd nieuwe woningen in Zwolle Algemeen gisteren
Afbeelding
Thorbecke Scholengemeenschap wint prijs voor beste pitch bij Technasium Brandweer Award Algemeen 18 apr, 16:27