Afbeelding

Zuidberg blikt terug op een geslaagde Open Dag

Partnerbijdrages

Ter gelegenheid van de bouwkundige afronding van de nieuw in gebruik te nemen productieruimte voor rubberen tracks zette Zuidberg op zaterdag 18 maart haar deuren open voor publiek.


De circa drieduizend bezoekers hebben met eigen ogen kunnen zien hoe Zuidberg Tracks bijdraagt aan een toekomstbestendige bodem. Het aarzelende weer mocht de pret niet drukken; met enthousiasme en bewondering werd kennis genomen van de nieuwe productieruimte, waarin de rubberen tracks geproduceerd gaan worden. Tevens was er een groot aantal landbouwmachines te zien waarop de tracksystemen van Zuidberg waren gemonteerd. Andere productielocaties waren eveneens geopend en het publiek kon vragen stellen aan de medewerkers van Zuidberg die hun bedrijf ‘in bedrijf’ lieten zien. Tijdens de Open Dag konden geïnteresseerden kennisnemen van meerdere vacatures die Zuidberg op de banenmarkt aanbood.

Naast een fantastische catering was er ook voldoende pret te beleven. Voor de kleine bezoekers was er een leuke give-away en de enthousiaste medewerkers van Zuidberg gaven live demonstraties. Zuidberg dankt alle bezoekers. “Dankzij hen is het een geslaagd evenement geweest.”

Wie de Open Dag heeft gemist of wil werken bij Zuidberg kijkt op www.zuidberg.nl/vacatures.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden