Afbeelding

Pals verhuist naar de overkant van de straat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Onze optiekwinkel is al vanaf 1893 een begrip in Zwolle. Voorheen beter bekend als Optiek Lammers en later is dit veranderd in: Pals Brillen & Contactlenzen. Ooit begonnen op de hoek van de Luttekerstraat/Grote markt in het centrum van Zwolle. Door de vorige eigenaar van Pals brillen & contactlenzen is besloten om te verhuizen naar de Thomas a Kempisstraat. In 2013 is Pals veranderd van eigenaar, ook wij zijn begonnen op deze fijne locatie aan de Thomas a Kempisstraat.

Pals wilt zich graag meer op de toekomst richten en daar hoort een verhuizing bij! Vanaf begin juni hopen we verhuisd te zijn. Na de verhuizing zullen wij met een groter team van opticiens gaan werken. Onze nieuwe naam wordt dan ook Pals Opticiens! Op onze huidige locatie hebben wij een fijne vaste klantenkring op weten te bouwen, voor deze klanten willen we ook straks graag klaar blijven staan. Daarom blijven we in de vertrouwde buurt, maar krijgen we een groter en moderner pand aan de overkant van de straat.

Wij zullen in de nieuwe winkel volgens de modernste optiektechnieken oogmetingen uitvoeren. Ook de winkelbeleving zal een flinke moderne upgrade krijgen. De zorg die wij dragen voor uw ogen zal vanzelfsprekend hetzelfde én beter zijn. Een complete uitgebreide oogmeting zal er bij ons als volgt uitzien:

  • uitgebreide nauwkeurige oogmeting
  • bepaling gezichtsscherpte
  • screening van de samenwerking van de ogen
  • oogdrukmeting

Wij hopen u vanaf onze huidige of vanaf onze nieuwe locatie van dienst te mogen zijn!

Door de verhuizing wordt er een korting van maar liefst 50% gegeven op geselecteerde (merk-) monturen en zonnebrillen. Een mooie gelegenheid om voordelig te slagen bij Pals Brillen, Thomas a Kempisstraat 46 (vanaf begin juni op nummer 63), Zwolle. Tel. 038-4551177 www.palsbrillen.nl