Expert Witgoed viert 50-jarig jubileum

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Expert viert in 2017 haar vijftigste verjaardag. En dat gaat groots gevierd worden: bij alle 140 Expertwinkels zijn er jubileum actiemomenten met jubileumaanbiedingen en een grote mediacampagne.

Dat alles natuurlijk met de beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Ook Expert Witgoed viert dit feest mee en trakteert. Vanaf maandag 27 maart start Expert met een landelijke campagne waarin iedereen wordt uitgenodigd het 50-jarig jubileum te vieren. Expert trapt dit feestelijke jaar af met een jubileumkrant vol met jubileumknallers, online activiteiten en tv-commercials. Een campagne waarin Expert terugblikt, trakteert en inspireert. Voor dit jubileumjaar is de nog altijd bekende pay-off ‘Expert, daar word je nog steeds wijzer van’ met een kleine twist nieuw leven ingeblazen. Expert Witgoed is er klaar voor om er een groot feest van te maken; de winkel is feestelijk aangekleed en de aanbiedingen staan keurig opgesteld.

In vijftig jaar tijd is Expert uitgegroeid tot een van de sterkste merken in de home-elektronicabranche. De klantgerichte vakspeciaalzaak onderscheidt zich met drie formulepijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Online en offline zijn bij Expert volledig geïntegreerd. Of de klant nu in één van de 140 Expertwinkels of online koopt: het is altijd de lokale ondernemer die bezorgt, het is de lokale ondernemer die vragen beantwoordt en het is de lokale ondernemer die service verleent. Expert gelooft in de lokale ondernemer. Hij voegt waarde toe aan het merk en hij is een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Dat is de kracht van Expert.

Expert Witgoed

Van der Capellenstraat 145

8014 VW Zwolle

(038) 465 41 06

www.expert.nl