Afbeelding

Keukenrenovatie is het toverwoord

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

“Het is niet noodzakelijk een keuken waar iets aan mankeert of die niet meer in de ‘stijl van vandaag’ past, compleet af te breken om er een nieuwe voor in de plaats te zetten. Dat is slecht voor de portemonnee, maar zeker ook niet duurzaam”, aldus keukenvernieuwer Allard Doorn.

Keukenrenovatie is volgens hem het ‘toverwoord’. ‘De service was goed, het geleverde werk perfect. De uitvoering op tijd en de vernieuwer heel vriendelijk. Wat wil je nog meer?’ Deze referentie van een familie uit Ommen gaat over Allard Doorn, expert in keukenrenovatie. Hij is aangesloten bij De Keukenvernieuwers, de marktleiders op dat gebied. Zijn

standplaats is IJsselmuiden. Van daaruit bestrijkt hij zijn werkomgeving: de kop van Overijssel en de Noordoostpolder. Doorn: “We gaan uit van het oude ‘frame’ van een keuken. Dat is vaak prima te gebruiken. We vervangen dan bijvoorbeeld de oude keukendeurtjes of zetten er een paar nieuwe grepen op. Dergelijke aanpassingen maken al een enorm verschil. De afvoer en de leidingen liggen er al, dus een moderne spoelbak met kraan is ook zo aangelegd.”

De Keukenvernieuwers houden niet van breken. Doorn: “Je weet nooit wat daar achterweg komt. Nee, we proberen zoveel mogelijk van de bestaande situatie uit te gaan. Dat betekent niet alleen weinig stof en rommel, maar dat levert ook een behoorlijke kostenbesparing op. Een nieuwe keuken is duurder, ook al omdat daar vaak ‘verborgen’ kosten om de hoek komen kijken. Maar onze aanpak gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Integendeel. Vrijwel alle klanten geloven hun ogen niet als ze het resultaat zien: het is echt een ‘nieuw uiterlijk, een nieuw gevoel’ zeg ik altijd maar.”

Een ander groot pluspunt van De Keukenvernieuwers volgens Allard Doorn: “Wij halen onze materialen rechtstreeks uit de fabriek in Nederland en daarom kunnen wij echt voordelig maatwerk leveren. De lijnen zijn kort. Wij kennen elkaar. Dat werkt wel zo plezierig. Ik wil overigens wel benadrukken dat we ook andere problemen in de keuken aanpakken: we repareren een vastzittende keukenla en we vervangen bijvoorbeeld alle inbouwapparatuur.

Daar is een echte vakman nog heel vaak bij nodig.” En ter geruststelling van eventuele twijfelaars: De Keukenvernieuwers zijn CBW-erkend, men kan dus veilig zaken met ze doen.

Allard Doorn is telefonisch te bereiken op (038) 333 26 73 of per mail

allarddoorn@dekeukenvernieuwers.nl.

Daarnaast kan men voor meer informatie en meer referenties natuurlijk ook op de

site www.dekeukenvernieuwers. nl kijken. Daar is tevens te zien dat ontzettend veel mensen hun keuken al hebben laten renoveren. Eén van de meest gebruikte ‘quotes’ is: ‘Vrienden en kennissen denken dat we een compleet nieuwe keuken hebben gekocht’. “Dat zegt toch genoeg”, besluit Doorn.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37