Afbeelding

Pure slaapervaring wint het van opvallende reclame in de Experience Studio van Rikels

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

‘Deze matras ligt heerlijk. Welk merk is het eigenlijk?’ In de nieuwe Experience Studio van Rikels Slaapexperts is het even twee keer kijken voordat je een merknaam ontdekt. En nee, dat is niet omdat de Zwolse speciaalzaak niet de beste merken zou hebben. In tegendeel. Met Pullman, Serta, Jensen, Eastborn, Perzona, Swissflex, MLine en Ubica heb je de top bij elkaar.

Al te schreeuwerige reclame zou echter kunnen afleiden van waar het in de Experience Studio om draait. Namelijk objectief beoordelen welke matras het lekkerst ligt, welke het beste bij jouw lichaam past en wat qua materiaal de beste geleider is naar dromenland. Ondernemer Sander van Klompenburg: “Pullman bijvoorbeeld is een absoluut topmerk. Dat weten mensen en daarom gaan ze er soms automatisch vanuit dat ze die moeten hebben. Maar misschien is Perzona voor jou persoonlijk nog net iets beter.” Waarmee maar gezegd is dat niets zo persoonlijk is als slapen. Ieder mens heeft een uniek lichaam, een eigen slaaphouding (rug, zij of buik) en soms ook eigen slaapproblemen.

Die laatste lossen ze bij Rikels graag op. Van Klompenburg. “Ik zeg wel eens gekscherend dat we hier nog net niet met de witte jas aan lopen. Feit is dat we heel veel van de menselijke anatomie weten. We maken een slaapsysteem op maat met extra ondersteuning daar waar je lichaam dat nodig heeft. Dat gaat ver. Zelfs de verhouding tussen kussen en matras bekijken we voor jou speciaal.”

En over kussens gesproken. Bij aanschaf van een matras in de Experience Studio mag je er eentje uitkiezen. Voor meer informatie over deze tijdelijke actie zie de advertentie elders in deze krant.

Rikels Slaapexperts

Grote Voort 72 – 74

Zwolle

(038) 453 45 14

www.rikels-slaapexperts.nl