Afbeelding

Je hebt kappers en je hebt Whair

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Whair kappers Stadshagen heeft een complete makeover gehad. Vanaf maandag 3 april is iedereen van harte welkom om als eerste de relaunch te beleven.


“Whair is geheel vernieuwd, spectaculair anders en blijvend uniek”, aldus Marc Woldberg. “Kom gerust eens langs en ervaar ons unieke concept met eigen ogen.”
De topstylisten van Whair kappers leggen hun klanten altijd in de watten, geven ze een persoonlijk advies en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste haartrends, visagie en stylingsproducten. “Dat was iedereen al van ons gewend, maar er is meer”, vervolgt Woldberg.
“Onze ultramoderne salon is nu van alle gemakken én de nieuwste ontwikkelingen voorzien. We zijn de eerste LED-verlichte salon van Nederland. Kinderen hebben nu een eigen afdeling, waar zij op een Italian scooter worden geknipt en ze kunnen tijdens het knippen lekker gamen op de nieuwste PlayStations. De unieke was-units met massage, een visagie-afdeling én een heerlijke koffiekaart maakt de kapsalon meer dan compleet voor een relaxte beleving.”
Whair kappers, met een vestiging in Stadshagen en Hattem, is al meer dan vijftig jaar een begrip in het kappersvak. Een eigen - in huis ontwikkelde - haarmodelijn mag dan ook niet ontbreken. Met Whair Creates laten zij de nieuwste trends zien en is ze bovenal bijzonder, gedurfd en excentriek te noemen. Woldberg: “Kenmerkend aan onze nieuwe haarlijn is dat alle kapsels in meerdere variaties te stylen zijn. Van elegant tot glamour tot ‘out of the box’.”


Be there, be Whair
Werkerlaan 93
8043 LT Zwolle
(038) 423 77 73
www.whair.nl