Afbeelding

Fit Quick houdt van resultaat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Fit Quick is een kleinschalige sportstudio. In de studio trainen maximaal twee personen tegelijk en de training wordt op ieders persoonlijke wensen afgestemd.


De naam Fit Quick is kort en krachtig, maar omvat alles wat men er kan doen. Men kan er fit worden en dat in een korte tijd. Fit Quick houdt van resultaat en heeft het voor een ieder mogelijk gemaakt om zijn of haar doel te bereiken. Wat voor resultaat? Het sportieve resultaat. Bij Fit Quick kan men ‘EMS-en’. Dat betekent dat de deelnemer sport en gebruik maakt van electronic muscle stimulation. “Dat is een zeer efficiënte manier van sporten”, volgens de sportstudio. “Je spieren worden tijdens het doen van oefeningen gestimuleerd. Daardoor duurt een training nooit langer dan twintig minuten. Dat is ruim voldoende om resultaat te behalen. In die twintig minuten behaal je hetzelfde resultaat als wanneer je twee uur gaat fitnessen.”


Wie trainen er zoal bij Fit Quick? Dat is heel erg divers er zijn verschillende programma’s, meldt de sportstudio. “Wil je afvallen, ben je 55+, wil je krachttraining, werken aan je uithoudingsvermogen of een boks programma doen? Er is ook een programma voor mensen met rug- en/of schouderklachten. Of wil je gewoon nog fitter zijn dan je al bent? Dan ben je van harte welkom.” De studio van Fit Quick zit op het Voorsterhof aan de rand Westenholte, vlak tegen Stadshagen aan. Men kan de hele week bij Fit Quick terecht.


Een afspraak maken kan telefonisch, maar ook gewoon via de agenda op de website www.fitquick.nl.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 23 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14