Afbeelding

Voetbalsters vieren tienjarig jubileum

Partnerbijdrages

De vrouwen- en meisjesafdeling van voetbalvereniging Berkum viert dit jaar haar tienjarig jubileum met een toernooi. Het ‘Spanhaaktoernooi’ wordt opgedragen aan de overleden leider Cees Spanhaak. Zijn grote liefdes waren vrouwenvoetbal en VV Berkum.

Het 'Spanhaaktoernooi' wordt in het weekend van 9, 10 en 11 juni gehouden op sportpark de Vegtlust in Berkum. Op zaterdag 10 juni vindt het 7x7 meisjestoernooi plaats. Alle teams uit de leeftijdscategorieën MO-11, MO-13, MO-15 en MO-17 zijn welkom om mee te doen. Inschrijving is gratis. Er worden bij voldoende aanmeldingen poules gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met niveauverschillen. Het festijn begint in de ochtend en wordt aan het einde van de middag, na de finale, afgesloten met een meidendisco met een dj.

Voor vrouwenteams (18+) uit alle klassen duurt het toernooi van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni. De wedstrijden beginnen vrijdag en op zaterdagmiddag zijn de finales. Zondag wordt er niet meer gevoetbald. Het toernooi eindigt die dag om 12.00 uur. Er worden legertenten geplaatst waarin de teams kunnen overnachten.

Het inschrijfgeld is 50 euro per team en daarnaast 40 euro per persoon. Dit is inclusief twee overnachtingen, ontbijt op zaterdag- en zondagochtend, toegang tot de themafeesten op vrijdag- en zaterdagavond en de barbecue op zaterdagavond. Zwolse verenigingen kunnen ook deelnemen zonder te overnachten. Dan wordt er een korting toegepast op het inschrijfgeld.

Aanmelden kan per e-mail: hetspanhaaktoernooi@gmail.com.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 23 uur geleden