Afbeelding

Comfort en textieldagen bij Koops Bedden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Koops Bedden heeft het voorjaar in zijn bol. De komende weken heeft Koops Bedden, vorig jaar nog Koninklijk onderscheiden, heel veel voordeel op alles wat met slaapcomfort te maken heeft zoals boxsprings, matrassen, bodems, ledikanten, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens.

“Slaapcomfort is niet iets wat je uit een folder of bij een verkoper aan huis bestelt”, zegt Ente Bosma jr. “We hebben vorig jaar nog meegemaakt dat een groot landelijk bedrijf is gestopt met de verkoop van comfortbedden en dat heeft alles te maken met service en vertrouwen. Een bed is iets persoonlijks en dat heeft alle aandacht nodig. Zonder ons nu op de borst te kloppen: wij blinken daarin uit.” Koops Bedden heeft bijvoorbeeld een uitgebreide collectie boxsprings die niet alleen aan het hoofd en voeteneind elektrisch verstelbaar is, maar ook in een hoog/laag stand. “Ja, ze kunnen zelfs worden gekanteld, zodat de klant langer thuis kan blijven wonen. Maar ook in het bestaande bed kunnen wij deze systemen plaatsen”, legt Ente Bosma jr. uit. Verder heeft Koops Bedden recent haar collectie matrassen aangepast en sinds deze week ook de kussencollectie. Ook de collectie donsbedden is uitgebreid. En tot slot zijn alle voorjaars dekbedovertrekken van alle bekende merken zoals Essenza, Van Dyck, Beddinghouse, Heckett Lane en, als nieuwkomer, House In Style binnen.

Wie niet in staat is om langs te komen, kan worden gehaald en gebracht. “Of u krijgt voorlichting aan huis”, aldus Ente Bosma jr. “Want niets is ons teveel.” Koops Bedden is Tweede Paasdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Zondags gesloten.

Koops Bedden

Rondweg 72

8091 XK Wezep

(038) 376 12 12

www.koopsbedden.nl en op Facebook